Nu ska din träningsgrupp önska träningsdagar utomhus

8 februari 2018


Redan nu är det dags att lämna era önskemål gällande träningsdagar för utomhussäsongen 2018.

En generell fördelningsprincip är att vi i första hand försöker ta hänsyn till önskade träningsdagar - inte tider, planer eller ytor. När det gäller tider är den generella principen att yngst tränar först och äldst tränar sist. Vi kan inte garantera något lag en specifik plan eller storlek på träningsyta.

Vi gör vårt bästa för att alla träningsgrupper ska bli så nöjda som det bara går. Samtidigt är det omöjligt för oss att uppfylla exakt alla våra 48 träningsgruppers (exkl. Fotbollslekis) önskemål. Därav är det viktigt att ni önskar fler olika alternativ på dagar ni vill träna.

Fyll i vilka dagar som ni önskar i formuläret här >>
Vi vill ha ert önskemål senast Måndagen 26 februari.

Arkiv