Fler riktlinjer finns nu att läsa om på hemsidan

27 februari 2018

barn

Sundbybergs IK Fotbolls styrelse har tagit fram ytterligare riktlinjer kring olika viktiga frågor i verksamheten

De nya riktlinjerna handlar om betting och spel, sociala medier samt droger och doping. Tre ämnen som blir allt mer aktuella i idrottens vardag. Dessa riktlinjer är framtagna för att kvalitetssäkra vår verksamhet ytterligare och i praktiken fungera som ett stöd för våra ledare när de kanske ställs inför olika situationer som det inte alltid är så lätt att veta hur man ska förhålla sig till. Vi vill därför uppmärksamma er att dessa riktlinjer nu finns uppe på hemsidan så att både spelare, ledare eller föräldrar enkelt kan gå in och läsa vart Sundbybergs IK Fotboll står i dessa frågor.

Ni hittar dem under fliken styrelse tillsammans med de andra riktlinjerna eller genom att klicka på länkarna nedan:

Riktlinjer om betting och spel >>
Riktlinjer om sociala medier >>
Riktlinjer om droger och dopning >>

Har du frågor kring riktlinjerna eller vill ha tips och råd hur dessa kan implementeras i din träningsgrupp? Ta kontakt med Fotbollskonsulenterna >>

Arkiv