Tack Robel, Daddy och Pethrus!

22 november 2018

RobelDaddy

Förändringar sker i herrlagets ledarstab då det sedan en tid tillbaka varit klart att tränarna kliver av sina uppdrag till nästa säsong

Robel Alazar har under året varit herrlagets huvudtränare, han har tränat laget tillsammans med Hesiodo "Daddy" Dos Santos. Till sin hjälp har de haft Sebastian "Pethrus" Engström som administrerat det som skett runt omkring laget. Samtliga tre har under hösten aviserat att de inte har möjlighet att fortsätta sina uppdrag 2019 p.g.a. tidsbrist och behov att prioritera familj och civilt arbete.

Herrlaget slutade på en sjundeplacering, vilket är den bästa placering i division 2 hittills sedan uppflyttningen 2016. I år har herrlaget fler vunna matcher, färre förlorade matcher, fler gjorda mål, färre insläppte mål, bättre målskillnad och fler poäng än både säsongen 2016 och 2017.

- Vi måste vara nöjda med vår säsong. Både sett till resultat och utveckling och med en skadedrabbad försäsong i ryggen. Jag tycker vi ledare prioriterat rätt saker för att genomföra en så stabil säsong som möjligt. Vi har haft tillgång till en fin trupp som gjort det möjligt för oss att sätta de matchplaner vi har velat, säger Robel Alazar

- För mig personligen så behöver jag ta ett sabbatsår. Jag är inte den som vill göra saker halvdant så då känner jag att det är bättre att ta en paus. Truppen, Daddy och Pethrus har gett mig otroligt mycket kärlek och energi så det var med et ttungt hjärta som jag informerade Elias om att jag inte fortsätter. Men jag håller kontakten med spelarna vid sidan av fotbollen och ni kommer se mig på många hemmamatcher framöver, avslutar Robel.

Sundbybergs IK Fotboll vill rikta ett stort tack till Robel, Daddy och Pethrus för deras insatser för Sundbybergs IK Fotboll och vårt herrlag. Vi hoppas att se varandra på Sundbybergs IP framöver!

Vi kommer inom kort att informera om arbetet kring herrlagets nya ledarstab.

Arkiv