Publiken slöt upp bakom damlaget!

8 oktober 2018

publikdamlaget

Under söndagen spelade vårt damlag seriefinal mot Råsunda IS inför storpublik på Sundbybergs IP.

Inför matchen efterlyste vi uppslutning på läktarna och vilket gensvar vi fick! Antalet räknades till hela 167 st vilket är publikrekord för damerna i modern tid. Sundbybergs IK Fotboll är mycket glada över alla som var där och tittade och hoppas på en uppåtgående publiktrend framöver. Vårt nystartade damlag spelar alltid en konstruktiv fotboll och är exemplariska förebilder för våra yngre spelare, vi tycker att deras matcher förtjänar mer uppmärksamhet!

Sportsligt räckte vi inte hela vägen denna match (0-3) och får därmed gratulera Råsunda till seriesegern. Damerna gör ändå en riktigt bra första säsong ihop och slutar på en andraplats. Men säsongen är inte riktigt över än!

Nästa vecka på måndag kl 20 kliver damlaget in i första rundan av Victoria Cup. De möter division 4-laget Vasastan BK. Vid vinst går man vidare till nästa steg i tävlingen, som fortsätter under våren 2019. Matchen spelas på Sundbybergs IP och vi hoppas på ny storpublik. Vi ses där!

Damlaget - Vasastan BK
Mån 15 okt 20:00 Sundbybergs IP

Arkiv