C-laget har gjort sitt första träningspass

26 oktober 2018

cherrlaget

I onsdags kväll samlades nya C-laget för att göra sin första träning ihop!

Träningen startade med en fartfylld uppvärmning med boll för att mjuka upp spelarna och väcka bollkänslan till liv. Därefter gick de över till en spelövning där två lag spelade mot varandra och med hjälp av väggspelare hålla bollen inom laget så länge som möjligt. Träningens andra hälft bestod av spel. Målen flyttades ihop för att få en tight och intensiv spelplan och sen var det bara att köra.

Båda lagen spelade fin fotboll och visade på god kämparanda även utan boll. Pulseringen var noga kalkylerad av coach och spelarna befinner sig just nu i en återhämtningsfas och beräknas vara spelklara igen till nästa träning (onsdag 31/10).

Vill du också vara med?

Hör av dig med ett mejl till fotboll@sik.org         

Kommentar Tack för en fantastiskt kul och intensiv första träning! Sjukt att Elias kan lira med igenimmade brillor och ändå få fram passningarna... Jag vill inte skvallra men jag tror Josef slarvade med stretchningen. Plus att han på allvar åberopade VAR under tvåmålsspelet. Utmanar härmed övriga ledarstaben i p 2011 att komma med på en träning. Kom igen Freddo och Peter! Jag vet att ni vill!
- Dan (ung och lovande) Wetterborg. 26 okt 2018 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv