Herrjuniorerna vann kvalserien, klara för U19 Div 1

22 oktober 2018

DSC_0469222

Efter att ha vunnit serien i helgen kvalificerade sig Sundbybergs IK Fotbolls Herrjuniorer för spel i U19 Div 1 nästa år, landets näst högsta serie!

Redan förra året kom Herrjuniorerna på en tredjeplats i P18-kvalserien till U19, vilket innebar kvalifikation och uppflyttning. Men laget tackade nej till platsen för att träna mer och förbättra sig ett år till. Och som man förbättrat sig!

Nu, ett år senare, har laget vunnit P18-kvalserien via 17 vinster på 21 matcher och 86 plusmål. Utöver det har laget inga röda kort och minst antal gula kort i serien. Den här gången tackar laget inte nej till uppflyttning. Sundbybergs IK Fotbolls Herrjuniorer kommer nästa år att spela i Sveriges näst högsta serie för juniorer.

Skärmklipp 2018-10-23 09.52.41


Spelarna bakom bedriften

Alexander Ljusberg, Amadeus Fröderberg, Constantino Capotondi, Denizcan Türkmenoglu, Emil Larsson, Ferhat Özkanat, Gabriel Dridi, Gabriel Sultani, Gustaf Jensen, Ivar Lyytikäinen Petersson, Jesper Eklund Modinger, Kevin Karlström Carlanius, Lucas Hurtado Lazos, Meric Karadag, Perrit Tanaveerapong, Peter Saweris, Samet Deniz, Sebastian Berglin Stenquist, Solomon Ghirmay och Taher Aledari

Ledarstaben: Isaac Bengtsson, Roberto Capotondi, Peter Lindgren och Daniel Smålänning.

Stort grattis!


Vill du spela med våra Herrjuniorer 2019?

Herrjuniorerna öppnar nu upp möjligheten för provspel inför 2019. Mer information hittar du här >>

Arkiv