Möjlighet till träningsmatcher

5 januari 2018


Kommunen har inför rådande vinterperiod kommunicerat att man endast kommer att underhålla Rissne IP vid snöfall då de nylagda konstgräsen på Sundbybergs IP och Örvallen behöver sätta sig. Om det inte blir möjligt att nyttja konstgräsen på Sundbybergs IP och Örvallen hänvisas allt träningsmatchande till Rissne IP.

De tider vi blivit tilldelade av kommunen på Rissne IP är Söndagar kl 09:00 - 13:00 och sträcker sig över vecka 5 t o m vecka 13. Detta innebär att varje träningsgrupp endast kan önska en tid var så att det finns en möjlighet att få plats för alla. Vi kommer att prioritera våra äldre ungdomslag (11-manna och 9-manna) i första hand och våra yngre ungdomslag (7-manna och 5-manna) i andra hand. Vi uppmanar också alla våra träningsgrupper att söka träningsmatcher på bortaplan då förutsättningarna är begränsade.

I kommentarsfältet nedan, skriver du som ansvarig ledare för din träningsgrupp, önskemål om vilken tid och vilken planyta ni är intresserade av. Kansliet stämmer sedan så fort som möjligt av med er om tiden kan bokas. Då det här är en tidskrävande process med många "mellanhänder", ber vi om ert tålamod. 

När du får en bekräftelse från kansliet är tiden eran och det går bra att boka in motståndare.

*Det går även bra att önska tider, lördagar och söndagar på Sundbybergs IP och Örvallen så länge vädret tillåter.

Kommentar P04 Rissne önskar fm v 5-7 samt 10-13, helst inte 09.00. Gärna ett par tider (om möjligt). Vi behöver hela 11-manna. Gärna intern träningsmatch mot P03 el ev. damjuniorerna. Ordnar vi själva med domare?
- Anna Hammarin . 5 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Önskar alla tider som är möjliga att få dessa veckor. P04 vs P03 låter kul..
- Micke SIK P03. 11 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Flickor 2009 önskar träningstider för att kunna boka in tröningsmotstånd. Vilken dag eller tid det blir spelar ingen roll. Önskar alla tider som är möjliga. Vi har klara motståndare. Tackar
- Nikos . 12 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar F03 önskar träningsmatchtider (hela 11-manna) från 11:00 på söndagar då vi har träningar 09:00 samma dag. Om det skulle bli aktuellt med flera matchtider vill vi gärna se över möjligheten till att få en annan träningstid inomhus (gärna vardagkväll) under dom veckorna vi har träningsmatcher.
- Jesper, Anita, Madde F03. 17 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar F05 önskar träningsmatch tider (9-manna) en tid per dag om det är möjligt: 11/3 Rissne/Ör, 17/3 Ör, 18/3 Rissne/Ör, 25/3 Rissne/Ör. Från klockan 10 och framåt.
- Kicki F05. 21 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv