Missa inte årets publikmatch på lördag!

5 september 2017


Nu på lördag den 9 september tar Herrlaget emot Håbo FF på Sundbybergs IP kl 14:00.

Herrlaget fortsätter att plocka poäng. I helgen var man iväg och bortaspelade mot Gamla Upsala SK och trots en man mindre större delen av andra halvlek, var man bara fem minuter ifrån seger, men matchen blev till slut 1-1.

Nu till denna helg väntar det mycket viktiga mötet med tabellkonkurrenten Håbo FF från Bålsta. Endast sex stycken omgångar återstår och tabellen börjar dra ihop sig. Håbo ligger två poäng bakom Sundbyberg och slåss liksom SIK för fortsatt spel i division 2 till nästa säsong.

Vi skickar därav en kallelse till våra supportrar och medlemmar till "årets publikmatch" - matchen där vi hoppas på en publikmässig kraftsamling och att så många som möjligt sluter upp på Sundbybergs IP och stöttar laget. Den här matchen vill du inte missa!

Håbo

Arkiv