Herrlaget möter Eskilstuna City hemma på lördag!

26 september 2017

show-4

I helgen tog herrlaget sin andra raka seger när man besegrade Syrianska Kerburan med hela 6-1 på bortaplan. Nu på lördag tar man emot Eskilstuna City på Sundbybergs IP i jakten på nytt division 2-kontrakt.

Helgens målskyttar var Antoine Grönborg gånger två, Ricardo Gray, Melker Anshelm, Camron Nguesseu och talangfulle Taha Ali, som stod för en riktigt ordentlig upprullning Syrianskaförsvaret sent ska glömma (bilden ovan, foto: Henrik Kullberger).

Tre omgångar återstår och tabelläget är fortsatt väldigt jämnt i botten. Men Sundbyberg har genom sina två senaste vinster nu klättrat om både Håbo, Norrtälje och Gamla Upsala.

Formkurvan pekar fortsatt uppåt och efter sommaruppehållet är herrlaget seriens femte bästa lag. På lördag är det alltså näst sista hemmamatchen på IP för säsongen och vi hoppas att så många som möjligt tar sig dit för att stötta laget. Notera att avsparkstiden är klockan 15:00 istället för den vanliga tiden 14:00.


Lördag 30 sep 15:00 Sundbybergs IP
Sundbybergs IK - Eskilstuna City FK

   

Arkiv