Sundbybergs IK Fotboll med i TV4 Nyhetsmorgon

13 september 2017

EliasTV4

Ni har väl inte missat att SIK varit med i Nyhetsmorgon två gånger inom loppet av en dryg månad?

Här om dagen var fotbollskonsulent Elias Gergi med i rutan när vår damjuniortrupp tillsammans med F02 deltog i Folkspels kampanj GeBortTillSport, som går ut på att skänka sportutrustning till barn som inte har de ekonomiska förutsättningarna att kunna idrotta på lika villkor.

Se inslaget här >>


Tidigare har även Denita Landegren, varit med och pratat om Parasportsektionen. Denita driver idag Sumpan Allstar och Sumpan United, två lag för spelare med olika typer av funktionsnedsättning. Tidigare ingick Allstar och United i fotbollssektion men har på senare år växt sig stora nog att bilda sin egna sektion (vid namn Parasport) inom Sundbybergs IK.

Se intervjun här >>

Arkiv