Ny hemmamatch på lördag för herrlaget

13 september 2017


Efter förra helgens tunga 0-1 förlust mot tabellkonkurrenten Håbo laddar Sundbybergs herrar om för ny hemmamatch redan på lördag. Motståndare denna gång är IFK Aspudden-Tellus 

I den förra omgången kom inte herrlaget upp i den standard vi sett under tidigare höstmatcher. Trots ett övertag i bollinnehavet skapades inte de riktigt heta chanserna och istället fick man se sig besegrade av Håbos omställningsspel. Men redan nu på lördag (16/9) är det chans till revansch för herrlaget då man tar emot Aspudden-Tellus klockan 14:00 på Sundbybergs IP.

Aspudden-Tellus har bjudit på lite blandade resultat den senaste tiden. T.ex. en 1-0 förlust mot tabelljumbon Syrianska Kerburan, följt av en 2-1 seger mot topplaget FC Gute.

Bästa målskyttar i Aspudden är nr 7 Christopher Kisch Brunzell, nr 10 Ivar Birgersson och nr 21 William Nairn Tallén som gjort 4 mål var. Den interna skytteligan i Sundbybergs leds alltjämt av nr 7 Ricardo Persson Gray på 6 mål totalt.

Det återstår fem omgångar av Div 2 Norra Svealand och trots ett tufft utgångsläge för herrlaget finns fortfarande alla möjligheter att klara sig kvar i serien. Vi vill passa på att tacka vår kära publik som trots halvdåligt väder ändå dök upp i så pass stort numerär förra helgen. Vi hoppas såklart att så många som möjligt även tar sig till IP denna hemmamatch!

Följ herrarnas förberedelser via deras instagramkonto @sikfotbollherr, där Martin Kullberger bidrar med fantastiska bilder!


AspuddenTellus


Arkiv