Herrlaget: Dags för årets publikmatch!

30 augusti 2017

20170826 SIK-Karlberg-12

På lördag den 9/9 kl 14 spelar Sundbybergs IK Fotbolls herrlag det vi kallar för Årets publikmatch på IP!

Håbo FF ifrån Bålsta står för motståndet och parkerar i skrivande stund en poäng bakom SIK i tabellen och precis under nedflyttningsstrecket. Håbo har börjat skapligt efter sommaren med tre segrar, ett kryss och en förlust i senaste omgången mot Aspudden-Tellus. Vassaste målskytt i Håbo är nummer 19, Anton Sjögren som stått för 5 mål så här långt.

Sundbyberg har också börjat hösten positivt och är nu uppe i tre raka utan förlust. Senaste omgången slog man dessutom Karlberg med komfortabla 2-0 och stod för en mycket fin insats. Laget har dessutom flera spännande nyförvärv som anslutit under sommaren och dessutom ytterligare ett par nya spelare som beräknas spelklara till matchen mot Håbo. Bäste målskytt än så länge i Sundbyberg är forwarden Ricardo Gray (nr 7) som även han stått för 5 fullträffar hittills.


Årets publikmatch - Alla till IP!  

Publiksnittet under året ligger på ca 200 åskådare - nu kraftsamlar vi för att slå publikrekord för säsongen! Vi uppmanar därmed alla våra supportrar, ungdomslag och ledare att sluta upp på Sundbybergs IP, lördagen den 9 september 14:00 för att stötta herrarna i jakten på fortsatt spel i div 2 även 2018. Alla till IP!

Sundbybergs IK - Håbo FF
Lördag 9 september 14:00 Sundbybergs IP
Div 2 Norra Svealand, herrar

Håbo

Arkiv