Damjuniorerna fick besöka Herrlandslaget!

6 juni 2017

MarcusBerg

Sundbybergs IK Fotboll och Herrlandslagets relation fortsätter. Denna gång var det våra damjuniorer som fick komma på besök under deras träning på Nationalarenan.

Ni kanske minns när Svenska Herrlandslaget överraskade våra ungdomslag med ett träningsbesök sommaren 2015? Nu var det ombytta roller och istället vi som fick komma på besök hos dem. Våra damjuniorer hade bjudits in till deras stängda måndagsträning - för att studera träningspasset och självklart träffa spelarna efteråt!

På fredag möter de Frankrike i en mycket viktigt VM-kvalmatch. Våra spelare kommer i vanlig ordning att finnas på plats. Förutom att se matchen kommer de utföra det hedersamma uppdraget att bära ut den Svenska flaggan på planen före avspark.

Sundbybergs IK Fotboll tackar Herrlandslaget för att vi fick komma på besök och önskar dem stort lycka till mot Frankrike!

Se filmklippet från besöket >>
Läs tidningsartikeln om besöket >>

Arkiv