Nysatsning på Damlaget till säsongen 2018!

26 juni 2017

Damerna

Sundbybergs IK Fotboll presenterar här med den goda nyheten att Damlaget återupptar sin verksamhet till nästa säsong 2018.

Organisationen kring ledarstaben är i dagsläget redan till större delen på plats. Laget kommer att ledas av en UEFA Advanced-utbildad huvudtränare, tillsammans med en rutinerad stab som assisterar honom.

Träningarna kommer att bedrivas tre gånger i veckan på Sundbybergs IP:s splitternya konstgräs, som just nu håller på att rustas upp. Damlaget kommer ha ett tätt samarbete med Damjuniorerna där planen är att trupperna tränar på varsin planhalva under samma träningstider. För att dessutom starta igång säsongen 2018 på bästa sätt planerar även de båda trupperna att åka på ett stort träningsläger tillsammans den 4-8 april i Salou, Barcelona.

Damlagets trupp 2018 kommer bestå av flertalet av våra duktiga juniorer som är redo för seniorfotboll och därmed flyttas upp till damtruppen nästa säsong. Vi öppnar även upp för provspel i jakten på att spetsa till truppen ytterligare. Främst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av seniorfotboll och som delar Sundbybergs IK Fotbolls värderingar >>


Vill du vara med i den nya satsningen?

Verksamheten och provspelet startar upp från och med november månad 2017. För provspel med Damlaget (eller Damjuniorerna) skickar du ett mail till fotboll@sik.org med namn, ålder, position och tidigare fotbollserfarenhet.

Vi ser fram emot att träffa dig i höst!

Arkiv