All verksamhet på Sundbybergs IP flyttar till Örvallen från 8/5

3 maj 2017

Orvallen konstgras

Från och med måndagen den 8 maj öppnar det nylagda konstgräset nere på Örvallen. Här kommer viktig information gällande organisationen av träningstider de närmsta månaderna...

Samtliga lag som tränar på Sundbybergs IP kommer att flytta ner till Örvallen och fortsätta sin träning där, anledningen till detta är att Sundbybergs IP:s konstgräs ska läggas om och kommer därför vara stängd under en tid framöver.

Lag som idag tränar på Sundbybergs IP, kommer att ha exakt samma dagar, tider och planytor på Örvallen som de haft på IP, med start från måndag 8 maj. Samtliga matcher i Sanktan som skulle spelats på Sundbybergs IP flyttas till Örvallen eller Rissne IP automatiskt av kommunen, titta igenom ert spelschema på stff.se en gång till.

Sundbybergs IP beräknas vara färdig någon gång under augusti månad. Enligt planering ska den vara klar före vecka 33 då Fotbollsskolan äger rum. När Sundbybergs IP öppnar igen betyder det inte att Sundbybergs IK Fotboll lämnar Örvallen utan vi ser stora fördelar och uttökade möjligheter med att våra ungdomslag fortsätter att vistas även på den planen, som vi gjort historiskt fram till några år tillbaka på "grustiden". Mer information om tillgängliga träningstider på Örvallen fr.o.m augusti, kommuniceras så fort vi har fått dem tilldelade.


Praktiskt info om Örvallen

Adress: Örsvängen 15, 17451 Sundbyberg
Karta: klicka här
Busshållplats: Kavaljersbacken (Linje 506)
Parkering: kostar 15kr/h på asfaltsparkeringen, gratis på grusparkeringen.


Kommentar Hi, I would like to put my son football class Kindly do the needful. Regards, Kanimozhi
- Kanimozhi Aravind. 19 jun 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv