55 st Sundbybergsledare deltog i värdegrundsträff

24 maj 2017

IMG_2029

Under förra veckan körde Sundbybergs IK Fotboll två stycken värdegrundsträffar för våra ledare.

Totalt 55 stycken nyfikna ledare hade samlats för att lyssna på Yonnas Seyoum (värdegrundsansvarig styrelseledamot) i Allaktivitetshuset. Många intressanta frågeställningar och funderingar uppstod och diskuterades. Ledarna fick sedan i grupp "spela upp" olika scenarion de tilldelats. Scenarion som kan uppstå kring en helt vanlig fotbollsträning i vilket lag som helst. De övriga deltagarna fick sedan prata om scenen de precis sätt och hur du som ledare skulle kunna hantera situationen som precis uppstod utefter vår värdegrund. Yonnas, med sin precision och träffsäkerhet, bjöd i vanlig ordning på många "aha-upplevelser" och vi har fått väldigt bra feedback och uppskattning från flera av de som deltog. Tack Yonnas och alla härliga ledare för två bra kvällar!

Värdegrunden är tillsammans med Sundbybergsmodellen en av de allra viktigaste hörnstenarna i vår verksamhet. För att läsa mer om vår värdegrund klickar du här >>

Arkiv