Snart dags för ny hemmamatch igen!

23 maj 2017

SyrianskaKerburan

Sundbybergs herrlag spelade i lördags till sig oavgjort på övertid mot Gamla Upsala, efter ett snyggt nickmål av inbytte Besto Azu. Herrarna har nu en intensiv period framför sig med många macther på kort tid!

Redan imorgon (onsdag 24 maj) är herrlaget "på det" igen. Bortamatch mot Håbo FF ute i Bålsta står på schemat. Håbo som fått en tuff start på sin säsong och parkerar just nu på en jumboplacering, är garanterat oerhört sugna på sin första trepoängare. En mycket viktig match för Sundbyberg som inte kommer att få någonting gratis. "Batterierna behöver laddas" för att köra full fart från start till mål. Avspark kl 19:00 på Björkvallen i Bålsta.

Ny hemmamatch 29 maj mot Syrianska Kerburan

Därefter dröjer det inte länge innan det är dags för ny match på Sundbybergs IP:s naturgräs igen. Måndagen den 29 maj äger nämligen ytterligare en viktig nyckelmatch för Sundbyberg rum. Syrianska IF Kerburan från Västerås gästar IP, som i skrivandets stund ligger två poäng bakom SIK. Matchen börjar kl 19:30 på Sundbybergs IP.

Gräset blir grönare för varje dag och det utlovas sol och fint väder på måndag. Er närvaro på läktarna gör skillnad!

Arkiv