Årets första Internliga och Knatteliga genomförda!

16 maj 2017

IMG_2335

I söndags genomförde våra lag födda 2011 sina första matcher under årets första Internliga på Golfängarna!

Internligan är Sundbybergs IK Fotbolls egna arrangemang som hålls vid fyra tillfällen under året och riktar sig till våra spelare som fyllt/fyller 6 år. Konceptet är enkelt, våra träningsgrupper kommer dit och får prova på att spela match!

Under dagen fick vi i vanlig ordning se en otroligt härlig energi och spelglädje från samtliga lag. Även många roliga situationer som uppstår i samband med att spelarna utforskar hörnor och inkast m.m. Matcherna dömdes av Rasmus och Ella, som är två av våra nyutbildade 5- och 7-mannadomare.

Vi på Sundbybergs IK Fotboll tackar för en bra Internligastart och ser nu fram emot nästa tillfälle, som är den söndag den 11 juni. Missa inte att anmäla ditt lag senast fredag den 26 maj till isaac@sik.org.

Knatteligan

Samma dag var även våra lag födda 2010 borta i Sollentuna och spelade sina första "externa" matcher mot lag från andra föreningar! Nästa Knatteligatillfälle spelas i Norrtulls SK:s regi och går av stapeln söndag den 11 juni. Anmäl ditt lag senast fredag den 26 maj till isaac@sik.org.Arkiv