Missa inte Herrlagets säsongspremiär!

6 april 2017


1_StromsbergsIF

På måndag (10 april) smäller det! Ett Sundbyberg med ny tränarstab och mycket nytt i spelartruppen, tar sig an säsongen 2017 i Division 2 Norra Svealand, med ett inledande möte mot Strömsbergs IF på hemmaplan.

Matchen spelas på konstgräset då vårt fina naturgräs ännu inte blivit spelbart och grönt. Vi går en spännande säsong till mötes med mycket "nytt blod" i laget. Försäsongen har bjudit på flera positiva prestationer och laget kom för ett par veckor sedan hem från ett lyckat träningsläger i Spanien, som sammansvettsat den nya gruppen väldigt bra.


Motståndarkollen

Premiärmotståndaren heter Strömsbergs IF och kommer ifrån Uppsala. De har gjort en liknande resa som Sundbyberg gjort, upp till Division 2. Strömsberg spelade förra året i Div 2 Norrland och kom på en 11:e plats i serien, precis som Sundbyberg gjorde i Div 2 Norra Svealand. Ytterligare en likhet, lagen emellan, är att Strömsberg har fyllt på med mycket nytt i truppen, precis som Sundbyberg gjort. Så det är två nykomponerade lag som möts som garanterat är mycket nyfikna på vart "de står". Bäste målskytt i Strömsberg förra året blev nr. 10 och lagkaptenen Tobias Lööf, som stod för 10 fullträffar.

Redaktionen fick en kort kommentar från Sundbybergs hemvändande mittfältare Daniel Bajdelan:

"Badji", du gjorde en sejour i Sandviken förra hösten, där ni bland annat mötte Strömsberg. Vad har du att säga om motståndet? – Det är ett duktigt lag som jobbar väldigt hårt, men de verkar precis som vi ha många nya spelare. Så hur de såg ut förra har ingen betydelse på måndag.

Vad kan publiken förvänta sig av den nya truppen? – De kan förvänta sig att vi kommer försöka spela en fotboll som är rolig för dem att kolla på!

Ni mötte Assyriska i genrepet, hur är känslan inför premiären? – Känslan är bra. Känslan är att det äntligen är "på riktigt" och att det ska bli skönt att spela tävlingsmatch igen. Vi ser fram emot måndag!


Välkomna våra nya Sundbybergare

Vi vill gärna att de nya spelarna och ledarna direkt ska bli en del av den härliga atmosfären och stämningen som brukar vara kring herrlagsmatcherna. Vi uppmanar därför våra ledare att ta med sig sina lag till matchen och all vår andra publik att komma ner och visa sitt stöd för laget! 


Sundbybergs IK - Strömsbergs IF

När: Måndag 10 april 19:30
Var: Sundbybergs IP
Hur: Ses på plats!

Arkiv