Knatteligan för 2010:or och Internligan för 2011:or

4 april 2017


För våra yngsta lag som inte deltar i seriespel i S:t Eriks-Cupen, arrangerar vi egna matcher vid fyra tillfällen under året. I denna nyhet finner du som ledare för träningsgrupper F/P 2010-2011 viktig information.


Knatteligan för F/P 2010

I samarbete med Sollentuna FK, Norrtulls SK och Runby IF arrangerar Sundbybergs IK Fotboll Knatteligan för våra träningsgrupper med spelare födda 2010. Knatteligan är ett matchsammandrag mellan de olika föreningarnas flick -och pojklag födda 2010 som äger rum vid 4 tillfällen per år.

Till respektive tillfälle måste ni från er träningsgrupp anmäla antalet lag från er träningsgrupp som ska delta. Varje träningsgrupp ska representeras med minst 1 lag. Vi rekommenderar att "ett lag" består av 7-8 utespelare och 1 målvakt. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till isaac@sik.org senast 14 dagar innan respektive tillfälle.

Knatteligan 2017 spelas följande dagar:

  • 14/5 hos Sollentuna, anmälan av antal lag senast 5/5
  • 11/6 hos Norrtull, anmälan av antal lag senast 26/5
  • 27/8 hos Sundbyberg, anmälan av antal lag senast 11/8
  • 10/9 hos Runby, anmälan av antal lag senast 25/8

Spelschema skapas av respektive klubb som arrangerar tillfället. Spelschema brukar komma ut veckan innan speltillfället.


Internligan för F/P 2011

I år är det träningsgrupper med spelare födda 2011 som deltar i vår alldeles egna Internliga. Internligan är en halvdags aktivitet där spelarna ska få möjlighet till att spela så många 5-manna matcher som möjligt. Alla tillfällen kommer att spelas på Golfängarnas BP.

Till respektive tillfälle måste ni från er träningsgrupp anmäla antalet lag från er träningsgrupp som ska delta. Varje träningsgrupp ska representeras med minst 1 lag. Vi rekommenderar att "ett lag" består av 7-8 utespelare och 1 målvakt. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till isaac@sik.org senast 14 dagar innan respektive tillfälle.

Internligan 2017 spelas följande dagar:

  • 14/5 Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 28/4
  • 11/6 Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 26/5
  • 20/8 Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 11/8
  • 17/9 Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 1/9

I samband med att Isaac fått in antal lag skapar han ett spelprogram med exakta tider som kommer ut ca 1 veckan innan speltillfället.

Har du några frågor?
Kontakta kansliet >>

Kommentar Varför delas barnlag in i tjejer och killar när det inte är någon skillnad förrän puberteten?
- Helena . 18 sep 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv