Själevads IK på Sundbybergsmodellen-besök

11 april 2017

IMG_3361
För ett år sedan kunde ni läsa om Själevads IK och Sundbybergsmodellen. Som en del i att utveckla vår relation med klubben från Örnsköldsvik, har vi nu haft vårt första personliga möte, då 3 representanter var på plats och besökte oss över helgen. 

Det hela började med att medlemmar ur klubbens ungdomskommité fick upp ögonen för Sundbybergsmodellen, i sökandet efter en gemensam syn på fotboll i sin klubb. Drygt ett år har nu gått och i helgen var 3 representanter från Själevads ungdomskommité och P03 på plats på Sundbybergs IK kansli för ett besök. De hade många intressanta frågor och funderingar kopplade till modellen, vår förening och fotbollen i Stockholm.

Under lördagen höll vi (Sundbybergs IK Fotboll) en presentation av vilka principer som Sundbybergsmodellen är uppbyggd på och varför. Därefter fick de ta del av ett praktiskt träningspass i Sundbybergsmodellen på Sundbybergs IP, med en övningstrupp som bestod av spelare från klubbens damjuniorer. Dagen avslutades med ett besök på Grimsta för en matchanalys av BP-ÖIS i Superettan.

Söndagen startade med en redovisning av matchanalysen. Följt av en genomgång av hur vi är organiserade och hur vi på ett effektivt sätt planerar och genomför arbetsuppgifterna vi har på kansliet med att driva verksamheten.

Tack vare denna träff har vi nu en ännu tätare relation med Själevads IK. Att se dem följa Sundbybergsmodellen gör oss otroligt stolta!

Sundbybergs IK Fotboll tackar för ett mycket trevligt besök och önskar er välkomna åter!

Arkiv