Nya C-diplomerade tränare!

21 mars 2017


I helgen genomfördes sista dagen av fotbollförbundets Tränarutbildning C. Utbildningen var uppdelad på två dagar, med webbuppgifter mellan tillfälle ett och två. Teorin hölls på Sundbybergs IK kansli och praktiken på Sundbybergs IP och Golfängarnas BP.

Det blev som väntat två dagar fyllda av entusiasm, bra diskussioner och nya erfarenheter för våra ledare att ta med sig ut till sina lag. Totalt 19 tränare tog sig igenom kursen, varav 4 st är 18 år eller yngre, vilket är extrakul. Dessutom är 6 av ledarna aktiva i våra helt färska 2011-lag. Vilket är en fantastisk resurs, att kunna erbjuda våra allra yngsta spelare, utbildade föräldratränare redan från start!

C-diplom är något vi varmt rekommenderar alla våra ledare att gå, som ännu inte redan gjort det. Nästa tillfälle kursen hålls i Sundbybergs IK:s regi är våren 2018. Vill du läsa mer om utbildningen kan du göra det här >>

cdiplom2017

Bra jobbat alla deltagare - vi är stolta över er!

Arkiv