Tack för ett bra årsmöte!

14 mars 2017

IMG_2026

I lördags den 12 mars höll Sundbybergs IK Fotboll årsmöte på Folkets Hus i Sundbyberg. Vi vill tacka samtliga inblandade för en mycket bra dag tillsammans! Nedan följer en sammanfattning av dagen:

Mötet beslutade att nuvarande styrelse sitter kvar. Förändringarna som blev var att valberedningens föreslagne Yonnas Seyoum valdes in och att ledamoten Abboud Maksound kliver av på eget initiativ. Valberedningen (Åke Ringwall och Henrik Alfredsson) meddelade också att även de kliver av. Mötet röstade fram en ny valberedning i form av Peter Lindgren (sammankallande), Tomas Gustafsson och Johnny Svenander.

Efter årsmötets avslut redovisades det vilka spelare (F/P 15 år och uppåt) och ledare som erhållit utmärkelser från den gångna säsongen. Pristagarna var följande:

Årets Spelare
Tahsin Anar (Herr)
Shabnam Bamati (Dam)
Zaid Ahmed (Herrjunior)
Magda Le Therisien (Damjunior)
Elliot Jung (P17)
Constantino Capotondi (P16)
Daniel Andom (P15)

Årets Framsteg
Martin Limpar (Herr)
Josefine Svedberg (Dam)
Zaid Ahmed (Herrjunior)
Andrea Zwinkels (Damjunior)
Olle Björnberg (P17)
Ivar Lyytikäinen Petersson (P16)
Patrik Gonzalez Cruz (P15)

Årets Lagkompis
Christos Kitsos (Herr)
Lana Khalaf (Dam)
Kristoffer Brandt (Herrjunior)
Clara Wedin (Damjunior)
Baqer Saidi (P17)
Jonathan Matar (P16)
Elias Sellin (P15)

Skyttekung/drottning
Kim Skarf Larsson (Herr, 7)
Mathilde Gbotto Carlsson (Dam, 20)

Ingemar Kjaers Ledarpris
Peter Lindgren (Herrjunior)

Därefter redovisade ordförande Roberto Capotondi styrelsens målsättning för 2017 samt presenterade den nya broschyren om Sundbybergs IK Fotboll som tagits fram. Därefter klev Arne Falkbäck upp i talarstolen, som representant för vår sponsor Stiftelsen Dunross & Co, där han passionerat berättade mer om vilka Stiftelsen Dunross är. Vi vill även passa på att tacka en av våra andra sponsorer, Stockholm Catering, för en fantastiskt god lunch.

IMG_2029

Efter lunchrasten hölls det en workshop kring Sundbybergs IK Fotbolls värdegrund. Yonnas Seyoum och Stephanos Tecle från styrelsen höll i trådarna och samtliga närvarande delades in i mindre grupper, där de fick spela upp och diskutera olika scenarion som våra tränare kan ställas inför. Workshopen genomsyrades av många bra samtal och ett stort engagemang. Styrelsen kommer under året jobba hårt för att värdegrunden implementeras i samtliga träningsgrupper. Ledarna som inte kunde närvara på årsmötet kommer att kallas till ett uppsamlingsmöte.

Dagen avrundades med en kostföreläsning av Emma Lindblom från Riksidrottsförbundet, där lyssnarna fick ställa frågor. Mycket spännande och lärorikt!

IMG_2030


Tack för en riktigt bra dag!

Kommentar Gratulerar till ett seriöst upplägg. Håller tummarna för ett framgångsrikt 2017. Kamratföreningen Gamla SIK-are.
- Björn Karlström. 23 mar 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv