Vi söker alla typer av unga fotbollsledare!

21 februari 2017


Sundbybergs IK Fotboll utsågs så sent som 2015 till 'Bästa barn- och ungdomsförening' i hela Stockholm och fortsätter ständigt att utvecklas. Är du mellan 15 och 25 år och intresserad av ledarskap inom fotbollen? Då vill vi väldigt gärna träffa dig! 

Vilken typ är du:

  • Vill du sikta på att träna Manchester United eller landslaget?
  • Eller vill du vara med och utveckla våra små spelare till framtida stjärnor?
  • Eller vill du bara vara med och ha roligt med alla oss som älskar fotboll?

Att leda barn och ungdomar är både roligt, utvecklande och meriterande för framtiden. Du får lära dig ledarskap från grunden och får dessutom en gedigen fotbollsutbildning. Det har du alltid nytta av i ditt liv, i ditt framtida arbete och om du till slut vill blir seniortränare i fotboll.

Om du vill prova på så har vi alltid träningsgrupper som behöver hjälp och du får gärna börja med att vara med på prov för att se hur det känns. Med tiden kan du få precis så mycket ansvar som du själv har tid och intresse för.

All vår fotbollsträning bedrivs utifrån den praktiska handboken Sundbybergsmodellen, vår unika läroplan för fotboll. Om du inte har den så får du den av oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Elias Gergi 070-748 73 13, elias@sik.org
Isaac Bengtsson 070-720 23 75, isaac@sik.org

Arkiv