Damlaget är igång - vill du vara med?

5 december 2017

24175457_149955878970541_6415095378168774656_n

Vårt nya damlag är i full gång med förberedelserna inför kommande säsong. Vi söker ytterligare spelare till truppen - är du vårt nästa tillskott?

Målsättningen är att etablera en lärorik och rolig miljö med sunda värderingar, där fotbollsutveckling och bra lagsammanhållning står i centrum. Tränarstaben jobbar målmedvetet efter vår utbildningsplan Sundbybergsmodellen och vill uppnå sportsliga resultat genom fokus på det egna konstruktiva spelet och prestationen i första hand.


Ett ledarteam i toppklass

Inget nystartat damlag kan mäta sig med den ledarkompetens vi kan erbjuda. Laget tränas av en UEFA-utbildad huvudtränare och en UEFA-utbildad assisterande tränare. Runt om kring laget finns även en organisation med en lagledare, en eventansvarig och en egen legitimerad kiropraktor. Målvakterna i truppen erbjuds också kontinuerligt målvaktsträning varje vecka.


Vill du utvecklas som fotbollsspelare?

Vi söker ytterligare tjejer som vill träna fotboll på riktigt och utvecklas taktiskt, tekniskt och fysiskt samtidigt som man har riktigt kul på vägen! Säsongen 2018 kommer dessutom att kickstartas med ett träningsläger i Spanien tillsammans med damjuniortruppen i början av april.

Kontakta Elias på 070-748 73 13 eller elias@sik.org om du är intresserad av provspel eller om du vill veta mer om den nya damlagssatsningen.

Kommentar Vilken ålder är det på spelarna i damlaget?
- Helena . 18 maj 2018 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv