Kansliet förstärks - välkommen Alexander!

12 december 2017

Alex

Sundbybergs IK Fotboll kan stolt presentera sin tredje medarbetare. Måndagen den 4 december tillträdde Alexander Ragnarsson sin tjänst som fotbollskonsulent och vi har fått en pratstund med honom.

Välkommen Alexander! Berätta lite om dig själv?

– Tack så mycket! Jag är 19 år och bosatt i Spånga, gick ut gymnasiet tidigare i juni där jag läste eknomi och juridik. Sedan dess har jag jobbat som passchef på Max Vasagatan och ICA. Det känns fantastiskt kul att få chansen att jobba med mitt stora intresse, dvs fotboll!

Hur har din första vecka på nya jobbet varit?

– Väldigt rolig! Det händer väldigt många olika saker hela tiden. Nu i början hänger jag med på mycket av det Isaac och Elias gör för att snabbt komma in i hur de olika arbetsuppgifterna fungerar i praktiken.

Du är ju nygammal i klubben, kan du berätta om din fotbollsbakgrund?

– Det stämmer. Jag började spela själv i Bromsten som liten. När jag var 14 år började jag även som tränare i Bromsten parallellt med mitt eget spelande. När jag var 16 lade jag de egna skorna på hyllan i takt med en del skador och att intresset för att spela själv svalnade. Sen jag började träna som 14-åring har jag varit verksam i Bromstens IK (F02), Sundbybergs IK (F02) och nu senast i AIK (F04U). Till säsongen 2018 är jag tillbaka i SIK och kommer vara assisterande till Daniell Rojas i vårt damjuniorlag, vilket ska bli jättekul!

Vad blir din roll på kansliet?

– Jag kliver in som fotbollskonsulent, tillsammans med Elias och Isaac, så nu är vi tre. Min uppgift blir att komma in som ytterligare en resurs så att vi kan avlasta varandra och göra Sundbybergs IK Fotboll ännu bättre.

Vad är dina förväntningar på jobbet som fotbollskonsulent hos oss?

– Att utvecklas både fotbollsmässigt och som person. Att kunna erbjuda våra spelare och ledare bra service och att alltid finnas där när jag behövs. Jag vill att träningsgrupperna ska känna att de alltid kan vända sig till mig när de behöver stöttning.

Vad blir den största utmaningen?

– Så här på hösten sker det alltid många olika förändringar ute i träningsgrupperna. Vilket innebär mycket möten och samtal med ledare, en hel del planeringsarbete och många saker som måste lösas. Så den största utmaningen just nu är väl att få ihop allt så bra som möjligt inför 2018. Det finns redan ett bra och uppstyrt upplägg kring hur kansliet ska jobba, så det ska bli väldigt roligt att få vara med. Jag ser fram emot att hjälpa till!


Hälsa Alexander varmt välkommen till Sundbybergs IK Fotboll i kommentarsfältet nedan!

Kommentar Välkommen Alexander!
- Carmenza-Isabel. 14 dec 2017 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Ja, välkommen Alexander!
- Patrik. 14 dec 2017 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Välkommen Alexander hälsar F07!!
- Christin. 14 dec 2017 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Välkommen tbx Alex!
- Tomas F05. 14 dec 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv