Tack för årets Fotbollsavslutning!

27 november 2017


Fotbollsavslutningen

Sundbybergs IK Fotboll vill tacka alla inblandade för årets fotbollsavslutning. Traditionen lever vidare och det blev återigen ett mycket lyckat och välbesökt arrangemang.

Dagen var välbesökt och höll ett jämnt och bra tryck fördelat över hela dagen. Fiket och klädförsäljningen gick på högvarv och lotteriet och ansiktsmålningen var andra populära inslag under dagen.

Vi fick se många härliga fotbollsmatcher från våra 2012:or som precis gått klart sitt första fotbollslekis. Även uppvisningsmatcherna från våra äldre ungdomsspelare höjde temperaturen i hallen. Vi hade även våra damjuniorer, F04 och P04 Rissne på plats som hyllades för sina seriesegrar i Sanktan 2017.

Det som fungerade mindre bra var utdelningen av bullar. Vi kommer att se över ett bättre utdelningssystem till nästa år.

Ledarna tog hand om alla medaljer som blev över, så om du/ditt barn inte kunde vara på plats för att få sin medalj bör ni kolla med ledarna i första hand. F/P 2012 som inte kunde närvara kan hämta ut sina medaljer hos kansliet.

Återigen stort tack till alla närvarande för en fantastisk dag. Extra stort tack till alla våra damjuniorer och herrjuniorer som ställde upp som ideella funktionärer, utan er hade inte dagen varit möjlig!

Vi ser redan fram emot nästa fotbollsavslutning!


Sundbybergs IK Fotboll
Kansliet

Arkiv