Träffa Herrlagets nya tränare!

15 november 2017


tranarna

Sundbybergs IK Fotboll är väldigt glada och stolta att presentera Herrlagets nya tränartrio. Vi hälsar Robel Alazar (chefstränare), Hesiodo Junior "Daddy" Dias Dos Santos (tränare) och Daniel "Badji" Badjelan (spelande assisterande tränare) varmt välkomna!

Ordförande Roberto Capotondi är mycket glad över att ha knutit alla tre till Sundbybergs IK Fotboll: "Vi har i år varit mycket noggranna med att vi på bästa sätt ska fortsätta Herrlagets resa med Sundbybergsmodellen och vår värdegrund. Vårt mål är att leva våra värderingar från knattar till seniorer och med Robel, Daddy och Badji får vi ett väldigt starkt, inkluderande och kompetent ledarskap för Herrlaget". 

Roberto fortsätter: "Även om vi är säkra på att våra nya tränare kan fortsätta att stärka vår närvaro i Div 2, så är det viktigaste av allt att de och spelarna sprider känslan av att fotboll är den roligaste sporten på jorden. Det är det vi vill lära våra barn och ungdomar och de här tränarna delar våra värderingar".

Kort om tränarna  

robelalazar

Robel är 34 år och arbetar inom bank och finans. Han kommer senast från Kista Galaxy, där han varit drivande genom deras resa genom seriesystemet ända upp till Div 3.


daddydossantos

Daddy är 35 år och arbetar inom skolan. Daddy kommer tidigare från Hässelby SK, men har varit med i vårt Herrlag redan under hösten 2017. Han klev då in som en ledarförstärkning i Herrlagsstaben och har redan blivit en mycket uppskattat ledare.


badjibadjelan

Badji är 29 år och honom känner de flesta av oss som besöker IP till. Badji har spelat flera mycket fina säsonger i vårt Herrlag och har alltid varit en stark och viktig ledare i truppen. Det ska han fortsätta med, men nu också med ett större ansvar.

Sundbybergs IK Fotboll hälsar återigen Robel, Daddy och Badji varmt välkomna som tränare för vårt Herrlag!

Ps. Vi återkommer med mer information och intervjuer inom kort.

Arkiv