Nya damlaget har gjort sin första träning

14 november 2017


IMG_4066

Under måndagskvällen samlades den nya truppen för första gången på Sundbybergs IP för att genomföra sitt första träningspass

Truppen utgörs av stommen från den gångna säsongens damjuniorer, kompletterat med nya seniorspelare som tillkommit. Det var bra fart på träningen och spelarna såg mycket spelsugna ut!

Styrelsen och kansliet har nu tillsatt den nya ledarstaben som kommer bestå av Elias Gergi som huvudtränare med Rouzbeh Najafi som sin assisterande. Med Elias och Rouzbeh får vi en mycket stark tränarduo. Elias besitter 7 års tränarerfarenhet och ett UEFA Advanced-diplom och Rouzbeh i sin tur med 2 års erfarenhet och ett UEFA B-diplom. De både har även ett stort intresse för målvaktsträning och kommer tillsammans att dela på uppgiften som målvaktstränare.

Runt om kring laget finns Linda Larsson som kliver in som lagledare och Henrik Alfredsson från damjuniorerna kliver in och ansvarar nu även för event hos damlaget. Stefan Ragnarsson från damjuniorerna kommer även finnas med passivt i bakgrunden som tränarresurs vid behov.

Låter spel i vårt damlag 2018 intressant?

Provspelsperioden är nu öppen. Vi söker dig som spelat organiserad fotboll tidigare och har ambitionen att träna och spela match med hög närvaro och motivation året runt. Kontakta Elias Gergi på 070-748 73 13 eller elias@sik.org om du är intresserad av provspel eller om du vill veta mer om laget och den nya damlagssatsningen.

Arkiv