Kom och se herrlagets sista hemmamatch för säsongen!

4 oktober 2017


Efter sin tredje raka seger har det nu blivit dags för Sundbybergs herrlag att spela sin sista hemmamatch för säsongen 2017. Matchen går av stapeln nu på lördag klockan 14 på Sundbybergs IP.

Förra helgen bjöds Sundbybergs IP på både en bra publiksiffra (250) och mycket fin fotboll. Viktige Daniel Badjelan gjorde sin andra raka 90 minutare efter sin tidigare skadefrånvaro, unge Taha Ali bjöd återigen på stor underhållning och Ricardo Gray gjorde sitt 10:e mål för säsongen när SIK komfortabelt slog Eskisltuna City med 3-1 och klättrade i tabellen.

Herrlaget ligger just nu på en 9:e plats i tabellen med fem lag bakom sig, i den alltjämt jämna Div 2 Norra Svealand. Två matcher återstår och näst på tur är duktiga FC Gute, från Visby, som kommer på besök till IP.

Det är även den sista matchen på hemmaplan för säsongen, då den sista omgången spelas borta i Örebro. Vi hoppas att så många som möjligt verkligen passar på att gå och se våra herrar på lördag, som just nu är inne i sin bästa form för säsongen. En toppform som kommer lägligt då det vankas toppmotstånd i de sista två omgångarna. Vi behöver er allas hjälp att stötta laget i slutspurten för att säkra vår plats i division 2.

Varmt välkomna på lördag!  

Gute

Arkiv