Herrjuniorerna har öppet för provspel

29 oktober 2017

HJ

Sundbybergs IK Herrjuniorer har öppet för dig som vill provträna för en plats i truppen. En mycket bra möjlighet för dig som vill utvecklas i ett lag där sammanhållning, träningsdisciplin och konstruktiv fotboll prioriteras högt.

Säsongen 2017 deltog Herrjuniorerna i kvalserien till U19 Div 1 med ett ungt lag och kvalificerade sig. Med fokus på spelarnas utveckling har Herrjuniorerna valt att även 2018 spela P18-kvalserien till U19 Div 1. Målet 2018 är att kvalificera sig och samtidigt att du ska komma närmare en debut i herrlaget. Vi har mycket goda träningsmöjligheter på Sundbybergs IP och tränas av 3 st UEFA-utbildade tränare. Vi har också goda möjligheter till träning inomhus.

Vi kommer att ha en tät relation med vårt herrlag i division 2 och de spelare som är redo kommer att erbjudas rotationsträning. Utöver vår egna serie kommer vi att ställa upp i cupen Junior DM och tillsammans med herrlaget spela seniorfotboll i reservlagsserien för division 1-3 klubbar.

Vi söker dig som är född tidigast år 2000, är beredd att ha 100% närvaro tre träningar i veckan plus match och ge allt.

Skicka din ansökan till isaac@sik.org där du anger: namn, födelseår, position, mobilnummer och lag du tillhört 2017.

Kommentar Jag är 17 år. Nuvarande klubb Karlberg BK, har tidigare spelat för Älvsjö AIKs U17 lag som spelat pojkalsvenskan. Position innermitt och offensivmitt ( kan köra överallt i mitten men föredrar offensivmitt eller mittmitt).
- Raman. 9 nov 2017 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej jag är 97:a spelat i polen wroclaw . Undrar om jag skulle kunna börja träna hos er. Har mitt CV om ni är intresserad. Jag skulle gärna börja vilja spela i Division 2 och visa vad jag kan // mvh Niko
- Nikodem Aleksandrowicz. 20 feb 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej, jag heter Hamza och är 16 år gammal. Jag vill provträna med ditt lag kunsängen U18. Jag är 01.
- Hamza. 24 feb 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej , jag heter Zakaria och är 17 år gammal , har tidigare spelat för Viksjö under året 2016 och 2017. Undrar om jag skulle kunna börja träna hos er. Min position är mittback och högerback. Mvh Zakaria
- Zakaria . 5 mar 2018 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv