Vår klädprofil för 2017

31 januari 2017

Nu är årets profilguide för 2017 framtagen tillsammans med Stadium Bromma. Vi har byggt vidare på basen som satt sig under de senaste säsongerna och mycket i sortimentet finns att känna igen

Kläderna köps i vanlig ordning, endast hos Stadium i Bromma. Notera att allt i sortimentet inte finns i butik, utan vissa varor beställs via SIK Fotbolls kansli. Uppe till höger kan du ladda ner profilguiden som pdf. Priserna skrivet i blå text är det som gäller.

För spelarna

Storlekarna för våra spelare är som vanligt uppdelade i junior- och seniorstorlekar, därav den lilla prisskillnaden dem emellan.
Vi fortsätter med vår gröna representationströja (halv-zip dragkedja) och gröna t-shirt. Även shortsen och strumporna är samma som förra året. Den enda nyheten är att de svarta byxornas adidasränder även de nu är svarta. Alla dessa plagg finns att köpa i butik.

Komplement: Under fliken "Vinterjackor spelare" finner ni ett bra alternativ att hålla värmen på bänken eller mellan matcherna. Det finns även ett regnsortiment bestående av både regnjacka och regnbyxor. Dessa produkter går endast att beställa och finns inte i butiken.

För ledarna

Även för ledarna är det samma represenationströja (hel-zip dragkedja) och t-shirt som gäller i år. Nyheter i år för ledarna är att byxorna är helsvarta inklusive adidasränderna, liksom pikén som också är helsvart. Vinterjackan har också förändrats en del inför i år, mestadels till det bättre. Jackans utsida är i år av en mattare ton, fickorna är av djupare och rymligare design än innan.. Ränderna har flyttats från ärmarna till sidorna istället och har blivit grå, då de vita ränderna plockats bort i år. Ledarkläderna beställs endast via SIK Fotbolls kansli.

Komplement: Regnstället ingår även i profilen för ledare. Säljs dock inte i butik utan är en beställningsvara.

Övriga produkter

Resterande del av profilguiden består av andra praktiska produkter som t.ex. ryggsäck, spelarväska, mössa och vantar. Dessa produkter finns i vår hylla på Stadium och går alltså att köpa direkt i butik. 

Beställ själv via nätet

En annan nyhet är att du nu kan beställa dina fotbollskläder direkt via webben istället för att åka till butiken. Samtliga produkter går att beställa, med undantag från ledarkläder som endast hanteras av kansliet. Uppe till höger finner du en guide om hur du skaffar en inloggning som ger dig möjlighet att handla via nätet.

Beställ via kansliet

Behöver du kansliets hjälp för att göra en beställning av t.ex. ledarkläder, eller har andra frågor kopplat till material? Tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter till kansliet hittar du här >> 

Har du frågor kring klädsponsring för ditt lag?
Läs våra riktlinjer för sponsring >>

Stadium Bromma

Ulvsundavägen 191 F
16867 BROMMA

Ordinarie öppettider:

Måndag - fredag 10.00-20.00
Lördag - söndag 10.00-18.00

SIK Fotboll i Stadium

Arkiv