Begränsad möjlighet att boka träningsmatcher

31 januari 2017

Tills vidare kan er träningsgrupp inte boka in träningsmatcher för 9- och 11-manna på Sundbybergs IP. Det går bra att boka 7-mannamatcher men endast på planen närmast caféet 

Anledningen till detta är att konstgräset på Sundbybergs IP har gått sönder på flera ställen i samband med snöröjningen. Kommunen har beställt reparationsarbete till planen. Vi på kansliet återkopplar när vi får ny information kring lagningen.


Även Rissne IP har vissa begränsningar och är ej tillgänglig för 11-mannaspel just nu, då en bit av planens kortsida är en byggarbetsplats (belysningsmast flyttas). Det ska dock inte vara några problem med matcher av mindre spelformer än 11-manna. Ursviks IP vinterunderhålls inte under januari och februari, utan är endast öppen när vädret tillåter.


Vi håller en god och tät dialog med fritidsförvaltningen om alla planer runtom i kommunen och gör vårt bästa för att snart hitta en lösning. Tills dess ber vi alla träningsgrupper att ha tålamod och boka sina 9- och 11-mannaträningsmatcher på bortaplan.

Arkiv