Domarutbildning arrangeras på kansliet

3 januari 2017


Söndagen den 26 februari arrangeras StFF:s grundkurs för att bli behörig 5- och 7-manna domare för 2017 på kansliet. Grundkursen är fotbollförbundets introduktionskurs och första steget i domarutbildningen.

För att kunna gå utbildningen behöver du vara född 2004 eller tidigare och vara aktiv inom Sundbybergs IK Fotboll som spelare. De som genomgår utbildningen söker sedan matcher att döma via StFF, men kommer även ha möjlighet att döma en del av SIK:s 5-mannamatcher i Sundbyberg under året.

Datum:
Söndag 26 februari 2017
Tid:
08.00 - 17.00
Plats:
Sundbybergs IK Kansli
Instruktör:
Stockholms Fotbollförbund
Avgift:
Kostnadsfri för aktiva inom SIK Fotboll
Åldersgräns:
Född 2004 och äldre
Antal platser:
Begränsade, först till kvarn
Sista anmälan:
Fredag 6 februariLäs mer om domarutbildning här >>

Arkiv