Kvällsfotbollen drar igång

10 januari 2017

Kvällsfotbollen har varit igång sedan november 2016. Det innebär fotboll på kvällstid där målet är att erbjuda ungdomar och vuxna från 10 år och uppåt en trygg och meningsfull sysselsättning på fritiden.

Som tidigare år arrangeras kvällsfotbollen av Sundbybergs IK tillsammans med engagerade ledare från Hallonbergen IF.

Varje fredag och lördag (start vecka 2) håller kvällsfotbollen på mellan 20.00 och 00.00 för barn, ungdomar och vuxna. Båda dagarna är uppdelade i två pass. Pass 1 mellan 20.00 och 22.00 samt pass 2 mellan 22.00 och 00.00.
Pass 1 riktar sig till barn och ungdomar mellan 10 till 14 år och pass 2 är för ungdomar och vuxna från 14 år och uppåt.

Kvällsfotbollen är praktisk på det sättet att din enda uppgift som deltagare blir att vara där med inomhusskor och inomhuskläder (inga jeans) för att få vara med. Med andra ord behövs alltså ingen anmälan i förväg.

Ta gärna med dig kompisarna och lira boll!

Arkiv