Välkommen till årets publikmatch!

5 september 2016

Nu på lördag den 10 september uppmanar vi alla SIK Fotbolls medlemmar och supportrar till att göra herrlagets hemmamatch mot Syrianska Kerburan från Västerås till en stor fest.
Årets Publikmatch 2016
Publiksnittet har varit stabilt under året med några riktigt fina toppar under våren (som bäst 350 åskådare). Nu vill vi passa på att samla hela SIK Fotboll på IP för att försöka bräcka säsongens hittills högsta publiksiffra och givetvis heja fram herrarna i jakten på fortsatt spel i Div 2 under 2017.

Sommaren ser ut att dröja sig kvar och vädret kan bjuda på upp till hela 22 grader och sol enligt rapporterna. Är du ledare i föreningen så rekommenderar vi att du tar med dig laget och att ni ser matchen tillsammans, en kanonbra lagaktivitet som teambuilding inför hösten! Har du inget lag att ta med dig, men är en trogen supporter, se till att få med familj, släkt och vänner, så skapar vi alla tillsammans årets bästa inramning på IP för 2016!

Observera att parkeringsmöjligheterna utanför IP som vanligt är begränsade. Något som också bara finns begränsat utbud är våra läktares sittplatser, se därför till att komma i god tid före avspark för att säkra en bra plats!
 

Sundbybergs IK - Syrianska IF Kerburan

Lördag 10 september 14:00 Sundbybergs IP
Div 2 Norra Svealand, herrar

_______________________________________________________


OBS! Gällande Damlagets match som skulle ha spelats lördag kl 16:00 så har motståndarna Vasastan BK lämnat återbud (WO). Med andra ord blir det ingen match för damerna denna helg.

Kommentar Tråkigt att se uppmaning att titta på damlaget som en slatt på slutet. (vilket lag, division, hur många var i publiken oav) ingen bild, rubrik eller fet stil på det. Varför uppmanar ni mig att stötta och sätta publikrekord för herrarna men inte damerna?
- Mamma till fotbollstjej. 7 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Varför ingen större uppmaning till dammatchen? Dåligt, spelar i ett tjej sumpan lag just nu, känns inte så kul när man ser något sånt här. Usch.
- Sumpan tjej. 7 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Tråkigt att det alltid går att använda ett jämlikhetsperspektiv för att hitta problem. Det som är ett försök att lyfta intresset för damerna blir till något dåligt. Tror dessutom inte en sekund på att kommentaren ovan är skriven av en sumpantjej.
- Pappa till både pojke och flicka. 7 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Ursäkta? Tror inte en sekund på att du är en pappa, du borde veta bättre i så fall. Varför är jag annars inne på denna sida om jag inte spelar i sumpan? Herregud.
- SUMPAN TJEJ. 8 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv