Herrlaget föll borta mot Skiljebo

5 september 2016


Sundbyberg hade tagit sig till Västerås med två raka segrar i bagaget och tanken var såklart att fortsätta på den inslagna vägen. Tyvärr var det istället hemmalaget Skiljebo SK som inledde målskyttet i den 24:e minuten genom Douglas Karlberg. Första halvlek slutade 1-0 till SSK. Sundbyberg fortsatte att jobba på för att vända underläget och lyckades kvittera i minut 57 genom Senai Berhane, som satte sitt första mål för säsongen.

Skiljebo drog dock det längsta strået i matchen och satte dit 2-1 genom Hiwa Safari med dryga kvarten kvar att spela. Ledarstaben i SIK som hade dragit ut på bytena agerade nu snabbt och bara sex minuter efter SSK:s mål hade Sumpan tre nya spelare på planen. Tyvärr gav det offensiva draget ingen utdelning i målprotokollet och SIK fick vända hemåt utan poäng.

SIK befinner sig för närvarande på säker mark, med minsta möjliga marginal, då 6 matcher och 18 poäng fortfarande återstår att spela om. På lördag 10 september spelar herrarna sin nästa hemmamatch på Sundbybergs IP då man tar emot Syrianska Kerburan kl 14:00. Vi hoppas på en bra uppslutning på läktarna!

Skiljebo SK - Sundbybergs IK 2-1 (1-0)

24' 1-0 Douglas Karlberg (Skiljebo SK)
46' Varning Douglas Karlberg (Skiljebo SK)
57' 1-1 Senai Berhane (Sundbybergs IK)
73' 2-1 Hiwa Safari (Skiljebo SK)
85' Varning Hiwa Safari (Skiljebo SK)

Domare: Kalle Jansson, Örebro
Publik: 100

SIK:s startelva:

1. Kjell Jönsson (MV)
2. Lauin Amen (K)
3. Senai Berhane
4. Tahsin Anar - ut 77'
6. Samuel Fagerholm
7. Ricardo Persson Gray - ut 75'
11. Daniell Rojas
14. Christos Kitsos
15. Tobias Waldenström Soldati
20. Robel Asfaha - ut 79'
21. Kim Skarf Larsson

Ersättare:
28. Martin Limpar (MV)
5. Richard Ntirugelegwa
8. Jonathan Gillberg - in 79'
9. Armin Iranpak - in 75'
12. Antoine Grönborg
16. Rodi Hasan - in 77'
18. Mohammed Sahid


Nästa match - Årets publikmatch!

Lördag 10 september 14:00 Sundbybergs IP 1
Sundbybergs IK - Syrianska IF KerburanArkiv