Herrlaget spelar hemma på lördag

29 september 2016


Lördagen den 1 oktober tar herrlaget emot IK Franke från Västerås 14:00 på Sundbybergs IP. Matchens betydelse är poängmässigt stor för att säkra fortsatt spel i Div 2 nästa säsong och vi hoppas på fortsatt god uppslutning och stämning från vår kära publik.

Sundbyberg åkte på en tuff förlust senast då man släppte in två sena mål i 1-3 förlusten mot Boo FK. Däremot känns det väldigt skönt att det redan till helgen är dags för ny hemmamatch och ny möjlighet att överträffa förra helgens prestation. Motståndet IK Franke parkerar för närvarande på nedflyttningsplats (8 poäng bakom SIK) och kommer senast från en 3-1 förlust mot Kvarnsveden.

Matchens karaktär är speciell på många sett. Förutom att väldigt viktiga poäng står på spel så är det näst sista chansen att på hemmaplan se Herrlaget ledas av vår tränarlegendar Stephanos Tecle. Vi uppmanar verkligen alla våra anhängare att komma och visa laget och Stephanos vår uppskattning och vårt stöd. Väl mött på lördag!

Sundbybergs IK - IK Franke

Lördag 1 oktober 14:00 Sundbybergs IP

12 IK Franke

Arkiv