Herrlaget från -68 återförenas på lördag

22 september 2016

1968laget

Vi nåddes under veckan av den glada nyheten att Sundbybergs IK:s herrlag från 1968, som inte träffats på mycket länge, ska ha en återförening nu på lördag i samband med herrlagets hemmamatch mot Boo FK.

1968 spelade SIK i Div. II Svealand, som då var landets näst högsta serie och steget under Allsvenskan. Det var på den tiden stora klubbar som Hammarby, Degerfors och Sirius gästade Sundbybergs idrottsplats och tusentals människor tog sig till IP för att se matcherna. 68-laget är med andra ord en del av den mest framgångsrika perioden i klubbens herrlagshistoria. Vill du läsa mer om säsongen 68 rekommenderar vi dig att klicka här >>

Ca 15-talet 1968-spelare kommer att se matchen mot Boo och de kommer att ha reserverade sittplatser på Helge Berglunds läktare (även känd som Träläktaren). Vi önskar dem varmt välkomna tillbaka till Sundbybergs IP!

Gör som hjältarna från -68, kom och se slutspurten av Div 2 Norra Svealand. SIK behöver ditt stöd extra mycket under de sista hemmamatcherna för året!


Sundbybergs IK - Boo FK

Lördag 24 september 14:00 Sundbybergs IP


Arkiv