Stephanos lämnar Herrlaget för att...

20 september 2016

IMG_0689-1-74

...bli en ännu mer aktiv sportchef! Herrlaget spelar säsong 2016 i division 2 och har på ett par år gått från division 4 till division 2, i grunden med samma stomme spelare och ledare. Idag har Stephanos Tecle både varit tränare och sportchef, nu kommer Stephanos helt dedikera sig åt sportchefsrollen (+ övriga styrelseuppdrag).

Stephanos säger: "Jag ser väldigt mycket fram emot det spännande uppdraget att fortsätta bygga upp nästa års spelartrupp med den nya huvudtränaren som kommer in. Högst upp på listan är att genomföra en noggrann och vass tränarrekrytering till vårt Herrlag så vi kan fortsätta vår resa med att uttrycka Sundbybergsmodellen så bra som möjligt."

Läs mer om tränarrekryteringen här >>

Om du har frågor till Stephanos om Sportchefsrollen, våra seniorlag eller tränarrekryteringen, kontakta Stephanos på 0725-105009 eller stephanostecle@icloud.com.

Kommentar Skönt att höra att Stephanos blir kvar i klubben. Jag förstår att han har gjort mycket och betyder mycket för fotbollssektionen. Det kan nog bli svårt att skaffa en lika bra och entusiastisk tränare, men jag hoppas att ni lyckas. Lycka till!
- Jörgen Alshammar. 26 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Jag blev verkligen orolig när jag läste annonsen om ny tränare. Nu känns det bara igen då jag förstod att suveräna Stephanos nu renodlar sina arbetsuppgifter. Vi har aldrig haft en bättre kraft.
- Björn Karlström. 26 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv