Vår kassör Ylva har semesterledigt

1 september 2016


Kansliets Ylva Wastesson som ansvarar för våra lags ekonomiska administration kommer framöver att ha en del ledighet i perioder.

Behöver ditt lag service kopplat till ekonomi (lagkassa, fakturering etc.) inom den närmsta tiden, rekomenderas ni att planera in ert ärende enligt Ylvas jobbdagar. Notera att kansliet i vanlig ordning inte har öppet under helg.

Ylva är ledig enligt följande:
1-2 september
7-9 september
15-16 september
26 september-16 oktober

Kommentar Hej Ylva Jag är nyutsedd lagledare/kassör för Sik p06. Framöver får ni gärna kontakta mig för sånt som ingår i den rollen. Så våra tränare kan fokusera mer på själva fotbollen. Vi tänkte ha ett föräldramöte tisdag den 12/9 kl 18-20. Skulle va toppen om du kunde boka klubblokalen åt oss till dess? Niklas har lagt upp en profil på myclub men tills den kommer igång, skulle jag vilja veta hur mkt pengar vi har i vår lagkassa? Så vi kan lägga upp en plan för cuper o annat skoj framöver.
- Helene Karlsson. 23 aug 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv