Tack för den här tiden Senai. Välkommen Elias!

1 september 2016

Senai slutar 

Vår fotbollskonsulent Senai Berhane har bestämt sig för att gå vidare i karriären och slutar på kansliet från och med fredagen den 2/9. Senai har arbetat hos oss under de senaste tre åren och varit med och tagit SIK Fotboll till att vara Årets barn- och ungdomsförening i Stockholm 2015. Senai har också under sin tid hos oss hunnit med att vara aktiv som ledare i Damlaget och Pojkar 07 City. Plus att han fortfarande spelar i Herrlaget. Vi önskar Senai lycka till med sina framtida utmaningar!

Elias börjar

Vi har samtidigt den stora glädjen att berätta att Elias Gergi snart kommer att börja på vårt kansli som ny fotbollskonsulent. Elias är idag tränare för Damjuniorerna och har många fotbollsår med sig i sin erfarenhet. Både som spelare och ledare. Dessutom har han UEFA Advanced diplom från GIH. Elias, som just nu håller på att avsluta sin tjänst som idrottslärare, har också under flera år arbetat inom försäkringsbranschen med liknande administrativa processer som de vi använder på kansliet. Välkommen Elias!

Vi räknar med att Elias är helt på plats i sin nya roll till 1:a oktober, men det kan också bli tidigare.

Kommentar Lycka till Senai och ses på IP. Välkommen Elias!
- Ledare. 1 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Lycka till Senai och välkommen Elias.
- Håkan . 1 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Lycka till Senai och välkommen Elias!
- Mikael. 1 sep 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv