''Sport och ungdom är Sundbybergs framtid''

31 augusti 2016

_p_Pasha-Sabouri_Notar_2015-04-13_040_printEngagemanget för Sundbybergs IK Fotboll växer ständigt. Det märker vi bland annat på antalet företag som i år (2016) valt att skriva under på vad vi står för och sponsrat föreningen. En av dessa sponsorer är Notar Solna Sundbyberg. Vi har pratat med Pasha Sabouri på Notar som tror på att sport och ungdom är Sundbybergs framtid.

– Sundbyberg känns som en modern förort som värnar om miljö samt natur och satsar på ungdomar. Vi på Notar tror på att satsa just på sport och ungdomar då det är Sundbybergs framtid. Vi har valt att vara sponsor under 2016 för Sundbybergs IK Fotboll för att vi som företag vill förknippas med hälsa och välmående, och sen har klubben en otroligt fin färg på tröjorna också, säger Pasha.

Vad innebär det för er att vara en sponsor?

– Vi känner oss självklart stolta över att få synas i samband med klubben. Men det viktiga är faktiskt företagets möjlighet att hjälpa unga och få de att intressera sig för sport och hälsa. Det är något vi måste hjälpas åt att göra.

Inom Sundbybergs IK Fotboll tror vi på att fotboll förenar. Vad tror du om idrottens möjligheter till ett bättre Sundbyberg?

– Jag tror all idrott eller aktiviteter som sammanför människor från olika bakgrunder och områden samt med olika förutsättningar, som Sundbybergs IK gör, är något som stärker enskilda individer samtidigt som det bygger för en bättre gemensam framtid.

Faktaruta
Namn: Pasha Sabouri
Företag: Notar Solna / Sundbyberg
Titel: VD Notar Sverige

Arkiv