Årets Knatteliga genomförd

30 augusti 2016

knatteligan2

I söndags, den 28:e augusti, var det SIK Fotbolls tur att anordna Knatteligan för F/P födda 2009. Knatteligan är ett återkommande arrangemang vi har tillsammans med Sollentuna, Norrtull och Runby. Genom Knatteligan vill vi under året erbjuda våra 7-åringar möjligheten att prova på att spela matcher mot andra lag, som en introduktion inför nästa år då de ska börja spela matcher kontinuerligt i S:t Eriks-Cupen som 8-åringar.

20-talet lag deltog under både för- och eftermiddagen nere på Golfängarna och vi som var på plats fick bevittna många spännande och energifyllda matcher fulla av spelglädje. Vi på SIK Fotbolls vill tacka alla deltagande lagen för en rolig och lyckad dag tillsammans!

F/P 2009 har en återstående Knatteliga kvar att spela hos Runby IF i Upplands-Väsby som avslutning på Knatteligaåret.

Arkiv