Inför: Herrlaget - Värmdö

26 augusti 2016


Efter förra helgens poängskörd borta mot Håbo är det äntligen dags för hemmamatch på IP:s gräsmatta igen!
Omgång 19 nalkas och motståndare denna gång är Värmdö IF som också är indragna i den fortsatt jämna bottenstriden om ett Div.2-kontrakt 2017. SIK parkera för närvarande på tiondeplats i tabllen med 19 inspelade poäng, Värmdö ligger på nedflyttningskval med 18 poäng - med andra ord är detta en av årets viktigaste matcher för båda lagen.

Senast Värmdo och SIK möttes var det de grönvita som återvända med en 0-1 seger hem efter mål av Yonis Egag. Värmdö föll i förra omgång med 3-4 hemma mot Skiljebo och kommer nog vara extra hungriga på en seger denna gång.

Vädret ser ut att bli strålande och vårt fik har öppet i vanlig ordning. Nu hoppas på att herrarna fortsätter att bygga på sin segersvit. Vi uppmanar alla supportrar att ta sig till Sundbybergs IP och visa sitt stöd för laget!


Sundbybergs IK - Värmdö IF
Lördag 27 augusti 14:00 Sundbybergs IP

Kommentar Håller tummarna och önskar lycka till. Tyvärr är jag förhindrad att komma denna gång men jag hoppas att ni får ett bra stöd från hemmapubliken.
- Björn Karlström. 27 aug 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv