Herrlaget knep viktiga poäng borta mot Håbo

22 augusti 2016


Herrlaget var först ut att sparka igång helgen och hade tagit sig till Bålsta för ett viktigt bortamöte mot Håbo FF, i tabellens mycket jämna nedre hälft. Ett näst intill ordinarie manskap mönstrades, dock fick herrarna klara sig utan Micke Hjelmström och avstängde Kim Skarf Larsson denna lördag.

Håbo skapade flertalet chanser men var inte effektiva nog att förvalta sina lägen till mål. Istället var det SIK som tog med sig de otroligt viktiga tre poängen hem, efter att Robel Asfaha slagit till med matchens enda mål i matchminut 13.

Sundbybergs startelva: 1 Kjell Jönsson (MV), 2 Lauin Amen (K), 3 Senai Berhane, 4 Tahsin Anar, 5 Richard Ntirugelegwa, 6 Samuel Fagerholm, 7 Ricardo Persson Gray, 11 Daniell Rojas (ut 84'), 14 Christos Kitsos (ut 75'), 15 Tobias Waldenström Soldati (ut 70'), 20 Robel Asfaha

Ersättare: 28 Martin Limpar (MV), 9 Ismail Kuzey, 10 Mehmet Günes, 12 Antoine Grönborg, 16 Rodi Hasan (in 75'), 17 Anton Agrest (in 70'), 18 Mohammed Sahid (in 84')

Nästa match spelas hemma på Sundbybergs IP lördagen 27 augusti kl 14:00. Motstånder är Värmdö IF och återigen står mycket viktiga poäng på spel. Kom och stötta laget på plats!

Kommentar Härligt!"
- Jörgen Alshammar. 22 aug 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv