Både Herr & Dam spelar hemma mot topplagen

15 juni 2016


Herr-BKVNorrtalje Dam-AngbyIF

Ta chansen att se Herr- och Damlagets sista hemmamatcher innan sommaruppehållet, nu på lördag. Matcherna spelas direkt efter varandra och är dessutom mot två av seriernas tuffaste motstånd!

Herrlaget vs. BKV Norrtälje
Lördag 18/6 14:00 Sundbybergs IP

Herrlaget som vann sin senaste hemmamatch (6-2 mot Västerås IK) gick tyvärr på en mina under föregående helg då man förlorade borta mot Gamla Upsala med 2-1 (målskytt Robel Asfaha). När nu två matcher av vårsäsongen kvarstår, parkerar laget för tillfället på en 8:e plats, i en jämn serie där varje poäng väger tungt. Nu på lördag tar man emot starka tabelltvåan BKV Norrtälje, som dock haft det lite kämpigt sina senaste två matcher, där man bara fått med sig två kryss (2-2 Värmdö, 3-3 Skiljebo). Kan herrarna ta tillfället i akt och utöka Norrtäljes poängsvacka?

Damlaget vs. Ängby IF
Lördag 18/6 16:00 Rissne IP

(OBS! Matchen flyttad till Rissne pga regnet!)

Direkt efter herrlagsmatchens slut är det dags för våra damer att spela sin sista match för våren. Formkurvan pekar uppåt, då laget kommer ifrån två raka vinster (3-1 mot Spånga och senast 4-2 mot Reymers). Nu väntar en spännande uppgift då det är dags för serieledande Ängby IF att besöka IP. En under våren skadeskjuten trupp jobbar ihärdigt för att komma väl förberedda till matchen och har siktet inställt på att bli det första laget att bryta Ängbys segersvit.

Vi uppmanar alla supportrar att komma och bidra till den härliga inramningen vi haft under hela våren! Vi ses på Sundbybergs IP!

Arkiv