Heja fram herrlaget nu på torsdag!

3 maj 2016


Sundbybergs IK - Håbo FF 5/5 14:00 Sundbybergs IP

Herrlaget

Senaste matchen lyckades herrlaget äntligen kassera in tre poäng då Kvarnsveden slogs på bortaplan med 0-1. Härligt med en seger men nu är den matchen förbi och vi blickar framåt mot nästa match. Olyckligtvis åkte Daniel Rojas på en käkfraktur i inledningen av matchen. Vi önskar honom ett snabbt tillfrisknande och hoppas se han på plan snart igen. Även Ricardo Gray missar matchen mot Håbo då han drog på sig sitt tredje gula kort. Matchen spelas på lördag kl. 14:00 på Sundbybergs IP och som vanligt står fiket öppet för den kaffe, bull och godissugne.

Håbo FF

Håbo har, likt vårt herrlag, inom loppet av ett par år klättrat från division 4 till division 2 och är även de nykomlingar i år. Håbo som inför i år fick upp juniorlagets tränare Emil Widström har på fyra matcher fått ihop fyra poäng. Dock tror vi att Bålstalaget är lite av en outsider och kommer skramla ihop fler poäng än vad andra lag är redo att tro. Med det sagt välkomnar vi Håbo på torsdag! 

Sundbybergs IK - Håbo FF
Var: Sundbybergs IP
När: Torsdagen 5 maj 14:00
Hur: Ses på plats!

Herr-Habo

Arkiv