Kom och se seniorlagen spela i helgen!

10 maj 2016


Efter en trevande start har både herr- och damlag fått upp ångan. Herrlaget som inkasserat sju poäng de senaste tre matcherna och damlaget som har två raka vinster har båda klättrat i tabellerna. Denna helg har båda lagen hemmamatch på Sundbybergs IP. Kom gärna dit för att stötta lagen, njuta av det fina vädret och förhoppningsvis så bjuds det på fantastiska fotbollsmatcher.

Sundbybergs IK Herr - Skiljebo SK
Lördag 14/5 14:00 Sundbybergs IP

Efter att inom loppet av sju dagar spelat tre matcher kommer det veckolånga uppehållet innan helgens match mot Skiljebo i precis rätt tid för spelarna. från de här tre matcherna lyckades herrlaget få med sig två vinster mot Kvarnsveden (0-1) och Värmdö (0-1) medan man spelade oavgjort mot Håbo (0-0). Målskyttar i matcherna var Kalid "Kalle" Mohamed och Yonis Egag. Efter att inledningsvis förlorat två matcher i serien verkar nu spelarna och tränarna med fyra raka matcher utan förlust höjt sig och hittat rätt på denna, för herrlaget nya nivå. Vi önskar spelarna lycka till och hoppas de fortsätter på den inslagna vägen!

Om motståndarna Skiljebo SK

Skiljebo SK grundades 1944 och herrlaget har som högsta merit att de säsongen 2006/2007 spelade i division 1. Laget tränas av Michael Andersson och tippades inför säsongen vara ett av de lag som skulle kunna vara med och kämpa om de översta platserna i serien.  Med fyra poäng på fem matcher är nog inte Skiljebo helt nöjda med vad dom resultatmässigt hittills åstadkommit. Prestationsmässigt har dock flera av lagen som hittills mött Skiljebo påpekat att det är ett bra lag som inte riktigt fått med sig resultaten i matcherna. I laget spelar b.la Axel Johansson som i sina yngre dagar var en notorisk målskytt för IF BP:s ungdomslag och även Sebastian Avdic, lillebror till AIK:s Denni Avdic. Vi välkomnar Skiljebo till Sundbybergs IP lördag den 14 maj!

Sundbybergs IK - Skiljebo SK 
Var: Sundbybergs IP
När: Lördag den 14 maj 14:00
Hur: Ses på plats!

Herr-Skiljebo


Sundbybergs IK Dam - Långholmen FC
Söndag 15/5 19:00 Sundbybergs IP 

Damlaget har efter en kall försäsong fått upp värmen och efter den senaste bortavinsten mot Lidingö (2-4) så har damlagsspelarna börjat hitta rätt och förstå vad som krävs av var och en för att kunna prestera och göra bra ifrån sig på den för damlaget nya nivån de spelar på i år. Mot Lidingö gjorde Mathilde Gbotto Carlsson tre mål och Shabnam Bahmati ett från straffpunkten. Då Långholmen och Sundbyberg ligger tvåa respektive trea i serien tror och hoppas vi att helgens match blir lika sevärd som den senaste hemmamatchen där damlagets Lana Khalaf dunkade in ett långskott från 25 meter rätt upp i nättaket. Ses på söndag!

Om motståndarna Långholmen FC

Långholmen FC grundades så sent som 2002 och damlaget har funnits sedan 2008. De har inledningsvis, likt vårat damlag, vunnit två matcher och förlorat en. Senast lyckades Långholmen vända ett underläge hemma mot Enebyberg efter att ha legat under fram till den 70 minuten. Matchen slutade 3-2 och tremålsskytt för Långholmen var då Lisa Lindborg.
Under försäsogen spelade en match mellan Långholmen och Sundbybergs damlag där slutresultatet blev 2-2. Vi välkomnar Långholmen FC till Sundbybergs IP den 15 maj!

Sundbybergs IK - Långholmen FC
Var: Sundbybergs IP
När: Lördag den 15 maj 19:00
Hur: Ses på plats!

Dam-Langholmen FC

Arkiv