Nu drar äntligen S:t Erikscupen igång!

6 april 2016


Efter en lång försäsong med både inomhus- och nu utomhusträningar drar äntligen S:t Erikscupen igång för våra lag. Vissa lag börjar nu till helgen och vissa börjar nästa helg.

När spelar mitt lag? 

Är du osäker på när just ditt lag börja spela så kan er träningsgrupp ta del av spelprogrammet genom att klicka på länken som finns nedan. Där finner ni alla Sundbybergs IK lag som deltar i S:t Erikscupen 2016. En förutsättning är dock att ni känner till vilka serier ni tillhör för att kunna leta efter när just ert lag spelar.
Om ni inte vet eller är osäkra på vilken serie ert lag tillhör, kontakta Isaac Bengtsson så får ni reda på vilken serie ni tillhör.


Regeländringar i S:t Erikscupen 2016

Till årets upplaga av S:t Erikscupen har vissa ändringar skett kring match- och domarrutiner. Sedan tidigare har en nyhet skrivits om dessa förändrade rutiner. Om du missat nyheten eller är i behov av att fräscha upp ditt minne så kan du läsa nyheten genom att klicka här>>. 

Arkiv